Made to measure servis

CANALI servis šivenja odela po meri

Usluga poznata kao “Su Misura”, ili šivenje po meri, predstavlja jedinstveno iskustvo koje Canali pruža svojim izabranim klijentima

Krojenje po meri, “Su Misura”,omogućava svakom klijentu da potpuno personalizuje svoju odeću. Onog trenutka kada su kroj i materijal odabrani, počinje razmatranje pregršt drugih detalja, od dugmadi, čija je ponuda ogromna, do gajki za kaiševe na pantalonama ili mogućnosti dodavanja džepova. Zbog toga su sva odela „Su misura“ jedinstvena, a potvrda toga je što svako pred klijenta dolazi sa etiketom na kojoj je izvezeno njegovo ime.

Svima koji su zainteresovani za premijum kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je servis Made to Measure, što znači da kupci mogu da naruče specijalno krojena i šivena odela i košulje po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala.

Sledeći CANALI Made to Measure servis održaće se od 20. - 22. marta u MOVEM Fashion Multibrand Store-u u Sava centru. Sve raspoložive informacije možete dobiti na licu mesta i ujedno zakazati lični termin: MOVEM Fashion Multibrand Store – Sava centar – Milentija Popovića 9, kao i na telefone 011/3111 893 i 060/8121 062.