26. 05. 2016.

Izaberite Vaš originalni outfit za matursko veče

Dragi maturanti, za Vas imamo posebne popuste koje sami birate u našim radnjama! Posetite nas i saznajte više...

 

Matursko veče je važan događaj u životu svake mlade osobe, kojim se kruniše školovanje i prelazi se u novo, zrelije doba. Možemo reći da je matura debitantski ulazak u svet odraslih…

Nakon što shvatite da je gotovo sa bežanjem sa časova, morate da se suočite sa činjenicom da prestajete da nosite samo trenerke i glomazne patike za basket. One postaju predmeti za izbegavanje u ozbiljnim studijskim danima ili razgovorima za posao. Kada je u pitanju stajling za proslavu male ili velike mature, iako ste možda buntovnik sa razlogom i večiti autsajder, sigurno ne želite da budete partibrejkeri i svojim izgledom “baš me briga kako izgledam“, pokvarite celokupan vizuelni utisak.

Važno je da povedete računa o mnogim faktorima. Pre svega, preporučljivo je da mali i veliki maturanti imaju potpuno drugačiji stajling. Pitate se zašto? Odgovor leži u tome što mlađi maturanti rizikuju da u klasičnom odelu izgledaju previše ozbiljno, jer i dalje imaju “bejbifejs”, a i mnogi se nisu potpuno fizički razvili, dok za Veliku maturu, imaju slobodu u odabiru ozbiljnijeg stajlinga.

Dakle, najbolji izbor za mlađe maturante je da se opredele za neku opušteniju, kežual varijantu koja priliči njihovim godinama, dok je za starije, dozvoljen look koji naginje ka ceremonijalnom. Ono o čemu posebno treba da se povede računa, jeste izbor materijala koji mora imati lagane letnje teksture, jer su proslave u mesecima kada je veoma toplo i kada svakako treba izbegavati teške, zimske materijale.

Sigurno se pitate kako izaći na kraj sa svim ovim predlozima i ne pogrešiti? Jednostavno. Pogledajte predloge koje je kompanija MOVEM fashion iz svog ekskluzivnog asortimana pripremila posebno za vaše veče – različite kombinacije poznatih brendova BOSS, BOSS Orange, Joop, Enrico Coveri i Hugo.

Dobićete ideje i inspiraciju, kako ne biste mnogo morali da razmišljate šta obući za tako važan trenutak. Budite kreativni, kombinujte i dopustite vašoj mašti da vas vodi i odvede do “IT” kombinacije. Kombinacije u kojoj ćete se osećati moćno, samouvereno i odvažno. Muškarci definitivno ne uživaju u šopingu kao žene, ali uz predloge koji su napravljenji specijalno za vas, nećete mnogo lutati.