13 Apr 2017

BESPOKE TORBA NOVI MUST-HAVE KOLEKCIJE AKSESOARA BRENDA BOSS

Inspirisana modernom elegancijom glavnih gradova u svetu, od Njujorka do egzotičnog pariskog stila, ova legendarna dizajnerska torba je napravljena u Firenci, u Italiji, mesto porekla renesanse i domovini remek dela i arhitekture.

Jednostavna, futuristička i elegantna, legendarna BOSS Bespoke torba jesen/zima 2015/2016 je isključivo posvećena savremenim ženama kojima je potreban savršen modni dodatak za sve prilike. Izrađena od kvalitetnih materijala, ova torba je izrađena u luksuznoj made in Italy koži završena očaravajućim detaljima sa potpisom brenda.

Elegantan i minimalistički dizajn torbe u raznim veličinama i bojama, najnovije linije HUGO BOSS kolekcije karakteriše metalna kopča na frontu, praktična ručka na vrhu torbe i odvojivi kaiševi za elegantno nošenje na različite načine. Možete da birate između malih i srednjih u vatreno crvenoj, veličanstveno crnoj, energetsko indigo plavoj i nova verzija u mekoj Taupe glatkoj koži koja se vrlo lako kombinuje sa drugim modnim dodacima za jedinstven, ženstven izgled ove sezone.