13 Apr 2017

Movem Fashion podržao kampanju za izgradnju prvog hospisa u Srbiji

Kompanija Movem Fashion podržala je BELhospice kampanju za sakupljanje sredstava za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji akcijom postavljanja donatorskih kutija u svim svojim prodajnim objektima u Beogradu i u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji.

Tokom meseca aprila, dobrotvorne kutije će se naći u prodavnicama Movem Fashion, gde će kupci i posetioci imati mogućnost da svojim prilozima podrže izgradnju prvog hospisa u Srbiji.

BELhospice već 13 godina pruža potpuno besplatno palijativno zbrinjavanje onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti kao i podršku članovima porodica, na široj teritoriji Beograda. U novembru 2015.godine BELhospice je započeo veliku kampanju pod sloganom "Budi tu" za izgradnju prvog stacionarnog hospisa koji će pacijentima i porodicama pružiti najviši nivo palijativnog zbrinjavanja. U okviru prve faze projekta planirano je otvaranje dnevnog centra za pacijente krajem leta a krajem godine početak druge faze i radova na izgradnji stacionara za smeštaj pacijenata.